Thursday, January 20, 2011

Waiting for the Same ;)

that day, 16/01/2011, kak ariza da selamat bertunang. who is kak ariza? she is mr nazmi's sister. i already met her once. she's so cute! i mean, she's very, very, very cute. me and mr nazmi shared to give her present for that engagement. we decided to give a box of cupcakes. dibantu juga oleh cik ila dan cikstar dalam buat keputusan ni. yang pasti, cupcakes tu teramatla comel.

pada hari tersebut, saya order cupcakes bertemakan biru putih, but taw2, theme majlis putih pink. aiyyo... yg lagi teruknye, our cupcakes were used to be the 'hantaran'. korang ley bayang tak? biru dalam khalayak pink? ni sumer salah mr.nazmi. i'd asked him about the colour theme, but he said, "maybe xde kot, pkei bju biasa je". rse nk ketok2 je. nasib baik kak ariza ckp cupcakes tu cute sgt. huhu.

saya tempah cupcakes tu kat sini, harga dia pon berbaloi. thank you kak raqyn. mr. nazmi yang jumpa kak raqyn dan amik cupcakes tersebut. kiranya, mr nazmi ni jadi 'mr post cake' la. haha. ni ada three pictures yang saya amik dari blog kak raqyn. nak tunggu gambar from mr. nazmi, tataw la bler dpt. huhu











cakap sal tunang ni, mesti dekat da kan kak ariza nak kawen. kite doakan kak ariza with her partner, kekal hingga akhir hayat. semoga jodoh berpanjangan. amin.


3 comments:

ila syamilla said...

canttttttttttttttttttttttttttttttttik!

mahmudah said...

white n blue r my fev!! cute lah nadya!!i mean. cupcake yg cute. ;p

Zulaykha Nadya said...

ila: cantik kn?? geram tgk... sedey ta dapt tgk real... huhu

mudd: da taw da... but combination of the colours is very2 'i like'.. hehe
cupcake je? kak ariza pon cute taw..